söndag 23 november 2008


Igår var jag in till Uppsala för att julhandla. Det viktigaste var ju att köpa julklappar men när man ändå är inne i stan utan barn, måste man ju bara få kika in i inredningsbutiker. Här ser ni ett par mini julstrumpor, som fick följa med hem. De kommer från Village och kostade 19:- st. Barnen har redan en varsin julstrumpa, som en vännina har sytt. De är förstås mycket större än dessa.

7 kommentarer:

Anonym sa...

halloj :) jag har också ett par minijulstrumpor (grå i filt) från åsby, tyckte de var så fina, köpte förra året på rean för en femma stycket.. får komma fram även i år :) dina är superfina, village har massor med fint :)

löparen kommer från hemtex och visst finns den i julgransmatta, men när jag var där fanns den bara i rött. och jag vill ju ha en grå julgransmatta, så det blir att titta på hemtex i västerås istället.

stor kram sara

Anonym sa...

förresten, åsby är verkligen värt ett besök!! helt underbart ställe, tar minst 2 timmar att gå o kolla på allt.. allt från blommor till soffor på ett och samma ställe, passa på o fika medans du är där med :=)

stor kram sara

Vit Gladiolus sa...

Kostade de bara 19 kr?? Wow så billiga och så gulliga!!!
Kramisar

♥ Fyra årstider sa...

Vad fina de var och vilket bra pris. Alltid kul med shopping.
Kram Lotta

sand mellan tårna sa...

Åhhh så söta... var ligger Village? Det har jag missat, jag brukar gå på Myrra, de har ju massor av skoj.....

Vi har iaf två datorer... bredvid varandra, så här sitter jag och sambon när barnen sover, annars sitter udulaten här.... haha

Hörs snart!

Kram L

Sjöboden sa...

Vilka söta strumpor!

Anonym sa...

Vilka små söta julstrumpor :)

kram!