söndag 8 februari 2009


Min yngsta son börjar växa ur sin spjälsäng. Då skulle det inte vara så dumt med en sån här fin sänggavel. Den kommer från Oceanhouse. Jag, som är tokig i New England-stilen, vill bara ha en sån. Tjejen bakom bloggen Malvas rum har gjort en sådan. Jag undrar om inte jag med hjälp av min kära man skulle kunna tillverka en. Han är positiv till det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men vad kul att du är tillbaka!!! Har varit in och tassat hos dig och undrat vad som hänt. Vad tråkigt med din morfar och den sjukstuga som ni verkar ha haft. En tuff start på året minst sagt, men vi får väl verkligen hoppas att fortsättningen blir så himla mycket bättre!

Vad fint kök ni har! Jag gillar verkligen vedspisen, en sådan skulle jag också vilja ha när vi bygger nytt sedan. Och så bra med en möbelsnickare i familjen - jättefina stolar ju! Då kommer han att slänga ihop den där sänggaveln hur lätt som helst ju! Jag såg faktiskt Ocean House sänggavel i helgen och den kostade 4000 och var faktiskt inte finare än den som jag har snickrat själv för endast ett par hundralappar;)

Det är klart att du får länka till mig, det blir jag bara glad över!
Välkommen tillbaka!!

Kram Malin