tisdag 14 oktober 2008

PYSSEL


Jag och min 5-åriga son har pysslat lite. Har sparat en del skokartonger i olika storlekar och så hade vi tapeter kvar från 1-åriga sonens rum. Så vi klädde in kartongerna med ljusblå tapet och klistrade på vita moln. Nu har minstingen förvaring till sina djur och bilar. Mer bilder från barnrummet kommer när jag har städat klart.

8 kommentarer:

Mrs Small Town sa...

Hej Maria,

Vad kul att tittade in till min blogg, så jag kunde hitta din!

Jätte kul att se bilder från erat fina hus, jag förstår att ni trivs!

Gillar verkligen ditt pyssel med skokartongerna, bra sätt att strukturera lite ordning och reda hos barnen.

Ha en härlig dag i solen!

Hälsningar
Sara

Kristin sa...

Hej, tack för kommentaren hos mig, vad roligt att du ville länka till min blogg, det är jag tacksam för!!!!

Jättesnygga kartonger, jag har tänkt att göra något liknande men det har aldirg blivit av. Det var väldigt snyggt så jag får väl ta tag i mitt projekt jag också...

Nu ska jag kika vidare här hos dig!

/Kristin

sand mellan tårna sa...

Hej.

Kartongerna är underbara.... vilken bra idé! Måste nog ta efter lite där.....

Dina dörrar.... jag är väldigt svag för just pilkransar... hjärtat var snyggt, men jag håller på pilkransen. Kommer den från din affär? Skulle kunna tänka mig att ha en inne, kanske på spishyllan eller vad det nu heter.... öppna spisen iaf.

Klart jag kan hjälpa dig med din blogg, men den är ju fin .... så jag förstår nog inte riktigt vad du menar... vi får prata lite om det då jag kommer in i din affär.

jag reser bort imorgon, din tavla ligger nu överst på listan över trätavlorna. Så jag har inte glömt bort, det var bara så mycket att göra nu med hallen och resan. men första veckan i november skall jag nog ha den klar.... grå stjärna.... det fixar jag!

ha dte bra, så hörs vi sen!

Kram Linda

Mitt vita hem sa...

Hej
Fin blogg du har. Bra idé med kartongerna.
Så himla fin entre till huset du har.
Kram Heidi

No.15 sa...

Tack för din kommentar och tips!

Ha en fin dag!

Mer av allt sa...

Hjortgården är en jättegullig butik med webshop. Kolla in ägarinnan Mauds blogg där hon även skriver om saker som finns i but, http://havsviken.blogspot.com/.

Ha det bra!

Anonym sa...

Så fina lådor sonen får.
Jag spar alltid skokartongerna men har inte gjort dom så fina som ni. Använder dom i garderoben som skoförvaring, så bra för då kan man stapla dom på högden. Låter som jag har mycket skor men det har jag, inte bara ont om plats=)
mvh smillasplats.blogg.se

Sjöboden sa...

Hejs! Hihi känner igen det där pysslet... fina moln!

Ang vimplarna så klippte jag bara ut en trekantig form och vek bak en vanlig "sömsmån". Däremellan la jag påpressbart fållfixeringsband och strök fast. På ovankanten vek jag in en lite längre bit så det blev en luftgång där jag kunde trä igenom ett snöre sedan. Baksidan är inte vacker men eftersom jag skulle ha vimplarna mot en vägg gjorde det inget.
Typ så.
Hängde du med i min säkert smått virriga förklaring :-)
Lycka till och fråga mer om du vill!