måndag 8 december 2008





Denna knäckebrödslåda från Cult Design, har länge stått på min önskelista. Nu har jag äntligen fått en av min snälla arbetsgivare. Tusen tack!

Jag har alltid velat att det ska vara fint dukat på bordet när man ska äta. Nu kommer det att se bättre ut när min man tar fram knäckebröd till middagen. Innan såg det ut så här.....


6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Så himla snygg. Stör mig otroligt mycket på de fula knäckepaketen - som man inte kan tillsluta ordentligt. Ska hålla ögonen öppna efter en sån.
Vilka fina blomster arrangemang du gör. Verkligen.
/Emma-K

Anonym sa...

En sån skulle sitta fint på mitt bord också !
Får nog ta och visa tomten ;)

Anonym sa...

Vilken schysst arbetsgivare som ger en sådan fin present! Knäckebrödslådan är verkligen jättefin och visst ser det trevligt ut att ställa fram den på bordet istället för ett smuligt paket!

Vad fina hjärtan du gjort! Det var ett tips som jag kanske borde försöka mig på!

Ett stort och varmt TACK till dig för din gulliga kommentar! Det värmer ska du veta!!! Tack snälla, jag blir så glad över alla söta bloggvänner som man har där ute.

Ha det gott!
Kram Malin

Vitt och Blått sa...

Har också spanat på den där brödlådan, såg den hos Fulleröhandel när vi var där förra veckan - snygg! Jag har en i plåt just nu och är inte i akut behov, men Cult design har bara SÅ snygga saker! Vilken fin god jul kudde du hade! Ha en trevlig helg, kram E

Lallis - liv och leverne sa...

Men vad FIN!
En riktgit fin kväll önskar j ag dig.
kram Lallis

Anonym sa...

Åhhh vilken snygg brödlåda!